Kampanje i India

2021 har så vidt begynt, men Gå Ut Missions lokale team i Assam har allerede gjennomført to kampanjer. I midten av januar arrangerte tre av våre teammedlemmer, Miccatelo, Bijoy og Rupkor en serie møter i en by i nordre delen av Assam. I denne byen utgjør innbyggerne en mix av ulike folkegrupper. Assam er en av de mindre delstatene i India, men her finnes det ikke mindre enn 115 ulike etniske grupper. Mange med helt forskjellige språk og kultur, noe som gjør det utfordrende når man skal forkynne evangeliet. Men lederne i det lokale teamet kommer selv fra ulike stammer, noe som er en fantastisk fordel i arbeidet. Gud er god, og budskapet nådde mange mennsker på dette stedet. Flere ga sine liv til Jesus og etter kampanjen var det 12 personer som lot seg døpe. Priset være Herrens navn!

I februar underviste vår medarbeider Salnang på en kampanj i et utilgjengelig jungelområde oppe i fjellene i nordre Meghalaya. Hit opp er det bare mulig å komme seg med firehjulsdrevne jeeper. Guds kraft rørte seg blant folket og mange mennesker ble helbredet fra ulike sykdommer og lidelser. Her følger vitnesbyrd om noen av de miraklene Gud gjorde under kampanjen.

Salnang forteller blant annet om en mann med synsproblemer som ble helbredet etter forbønn og fikk perfekt syn på begge øynene. En ung mann kom til møtet på lørdagskvelden, han var nesten blind, men Jesus gav ham synet tilbake og han kunne reise hjem fullstendig helbredet. Priset være Herren! En kvinne med en stor tumor på halsen fikk forbønn, og tumoren krympet til størrelsen av en fingertupp. En annen kvinne kom med smerter i nakke og aksler. Men Gud kunne løse opp stivheten og fjerne smertene. De vitnet alle om hva Herren hadde gjort.

Etter disse dagene hadde 14 personer blitt frelst! Kampanjen ble så vellykket, fordi den kunne holdes utenfor politiets radar, takket være det utilgjengelige området. 

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission