Dåp i Mamou

Kristne fra folkegruppen fulani i Guinea kom sammen til en oppbyggelses-konferanse, men da den var over var det flere frelste enn da den startet! 

Oury, som selv er fulani, delte tidligere sin vision om å samle mennesker som gjennom ulike satsninger de senere årene hadde kommet til tro, og vi bestemte oss for å støtte dette prosjektet. Fulanifolket er en sterkt muslimsk gruppe , der man ofte må betale en høy pris hvis man blir kristen. Men gjennom flere strategiske satsninger har vi ved Guds nåde sett at mange fra denne folkegruppen faktisk tar steget og blir disipler av Jesus. Som dere har kunnet lese i våre tidligere brev har vi jobbet en hel del med «trygge hus» og med å hjelpe nye troende som blir forfulgt, med beskyttelse. Men det å komme sammen og finne styrke i sin felles tro, og møte andre med samme utfordringer, er veldig viktig. I slutten av mars hjalp vi derfor en rekke organisasjoner og menigheter i Guinea med å samles og gjennomføre en konferanse, spesifikt rettet mot kristne i fulanifolket. Nærmere hundre personer var samlet til lovsang, undervisning og bønn. Til disse samlingene ble det også oppmuntret til å invitere med andre fulanere som var nysgjerrige. Oury hadde ikke forutsett det som skjedde, men rørt og med stor entusiasme ropte han gjennom telefonen; « det var 20 mennesker som ville gi sitt liv til Jesus, der og da Jonas!» 

Dette er en historisk hendelse og kanskje ser vi konturene av en vekkelse som bryter frem? Uken etter ble nemlig 9 nye fulanere døpt i menigheten i Mamou! Stor takk for at dere er med og støtter det viktige arbeidet med å nå Vest-Afrikas unådde folkegrupper med evangeliet! 

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission