Mirakler i Pakistan

Det er en heftig og nesten surrealistisk opplevelse å stå i vårt studio i Nässjö og forkynne live til Pakistan, og samtidig se folket på skjermen foran meg. Med bare noen sekunders forsinkelse kunne jeg tale til folket på stedet gjennom store LED-skjermer, og via satellitt inn i mange hjem rundt om i Asia. Vår Guds kjærlighet kjenner ingen grenser! Ekstra godt var det å kunne gjøre dette sammen med våre venner i Mission Asia.

På kampanjens første kveld hadde det nesten ikke kommet noen da møtet skulle starte, men i løpet av en time var mer enn 500 personer samlet! Det lokale teamet på stedet gjorde en bra innsats med sang og ved å få det tekniske til å fungere. Etter en stund startet Simon Lundgren med sin tale ”fra død til liv gjennom Jesus”. De som kom til tro på møtet fikk mulighet for oppfølging av lokale troende. Vi avsluttet med å be for syke, men dessverre mistet vi kontakten straks Simon hadde sagt Amen. Men det stopper jo ikke Gud fra å virke! Nei, Amen betyr jo; La det skje! Dagen etter vitnet en kvinne som hadde vært i en alvorlig trafikkulykke for 41 år siden, og hadde hatt smerter siden det – om at hun nå var helt frisk. Halleluja for Jesus! 

Simon forteller: “Det var så sterkt å se hvordan den Hellige Ånd overbeviste mennesker om Jesu frelse, selv på avstand. Når jeg inviterte til frelse så jeg på skjermen foran meg hvordan en mann i forsamlingen står og gråter med hendene på hjertet, mens han ber med i frelsesbønnen. Kanskje var dette første gang han fikk høre om Guds nåde? Det finnes ikke noe større enn å se et menneske gi sitt liv til Jesus. Der er Guds nærvær totalt!” 

Andre og siste kvelden var flere mennesker samlet, nesten en dobling fra kvelden før, rundt 900 personer. For en fest! Mennesker fra ulike folkegrupper og en spent forventning foran det som skulle skje. Tekniske problemer gjorde dessverre at vi fikk en lengre forsinkelse i overføringen, noen ganger flere minutter. Derfor kunne vi ikke kommunisere med folket på samme måte. Men evangeliet ble forkynt, først av Ellen Thornell som hadde en warmup, og deretter talte Daniel Bäckrud om den rike mannen og Lasarus i Lukas 16. Etter innbydelsen var vår opplevelse av TV-bildene at omtrent halvparten av forsamlingen løftet hendene og bad med i en overgivelsesbønn. Dette ble senere bekreftet da oppfølgnings-kortene ble talt opp: 395 personer! 

Daniel forteller: ”Å stå i studio og lede en frelsesbønn, uten å kunne se eller høre responsen på direkten, var veldig spesielt. Menneskelig sett en uvisshet, men blandet med en åndelig overbevisning om at mennesker der og da gir sine liv til Jesus. Bare mInutter senere ser vi på monitoren at hundretalls mennesker står med løftede hender og ber den bønnen som jeg hadde ledet dem inn i, det var utrolig mektig.” 

Helbredelser preget virkelig denne kampanjen. Det har strømmet inn vitnesbyrd både fra kampanjestedet og til telefonsvareren, fra mennesker som fulgte kampanjen i sine hjem. Vitnesbyrd har også fortsatt å komme inn dager og uker etter kampanjen. Folk vitner om at smerter og problemer har forsvunnet! En kvinne kom til kampanjen med store smerter på grann av nyrestein, men etter forbønn forsvant smertene momentant. To personer som hadde hjerteproblemer konstaterer nå, en tid etter kampanjen, at problemene er borte. En annen hadde smerter i kroppen etter en operasjon som gikk galt for fire måneder siden, men smertene forsvant ved bønn. Videre vitner en mann om at han tidligere ikke kunne se tydelig, men at Jesu helbredet synet hans. 

Stor takk til dere som på forskjellige måter har deltatt i denne kampanjen gjennom bønn og gaver. Sammen med dere når vi nådde med evangeliet og sammen utfører vi det oppdraget som vår Herre har gitt oss, å gå ut og forkynne evangeliet om riket! Også denne gangen lønner vi en pastor som nå har i oppgave å følge opp disse 395 personene som gav oss sine kontaktopplysninger. La oss sammen be for det arbeidet! 

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission