Alle folkgrupper skal nås

Hva gjør man når man brenner for å nå de unådde, men en ver­densomspennende pandemi hindrer alle muligheter for å reise til stedene der de unådde lever? Man kaster seg på Gud i bønn og lar Den Hellige Ånd peke på nye muligheter og åpne nye veier. På grunn av pandemien har vi tatt i bruk et nytt redskap for å fullføre oppdraget – digitale kampanjer og konferanser.

Jeg hadde nettopp den store gleden å delta på en slik digital satsning, rettet mot evangelister og pastorer på Madagaskar. Sammen med Peter, Daniel og Simon fikk vi oppmuntre og utruste 270 ledere som sto i pioner-arbeid på Madagaskar, gjennom en digital lederkonferanse. Til tross for at mange hundre mil skilte oss var opplevelsen at vi var der sammen og at Gud brukte dagen til å bygge opp og utruste disse lederne. Mange av dem har ikke vært frelst så lenge. Nesten alle var unge – veldig unge. Alle brenner de av iver og lengsel for å nå de unådde byene med evangeliet. Det er derfor det er så viktig å undervise dem i Guds ord, så de får fast grunn å stå på og at de skal fortsette å vokse i sitt kall og sine gaver.

Madagaskar er verdens fjerde største øy, litt større enn Sverige og Island til sammen, og det bor ca. 28 millioner mennesker der. Mange av dem er kristne, men i de utilgjengelige delene av landet finnes det ni unådde folkegrupper, spredt i tusentalls landsbyer. Dette er byer og folkegrupper vi arbeider med å nå. For å oppfylle denne visjonen har vi i mange år hatt et samarbeid med apostelen Sedera Rakotoaritsifa, som leder organisasjonen Jesus Family Kingdom. Det er deres evangelister og lærere vi fikk undervise på denne på lederkonferansen. JFK har de seneste ti årene nådd en halv million mennesker i de unådde områdene, og idag arbeider de med evangelisering og menighetsplanting i 300 byer. Gå ut mission er med og støtter ti nasjonale evangelister som samarbeider med JFK, og vi kommer til å fortsette arbeidet med både kampanjer der vi er til stede og med de digitale redskapene som vi har fått – alt for at INGEN folkegruppe på Madagaskar skal forsette å være unådde.

Niclas Wiktorell
Forstander i Lidköping Pingstförsamling & styremedlem i Gå ut misjon

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission