Vårt oppdrag

Fyll himmelen med mennesker som er blitt frelst
ved kraften i budskapet om Jesus Kristus
Vi ønsker å være en del av Guds frelsesplan for menneskeheten! Guds hjerte for hans skapelse driver oss til å gå til de som ennå ikke har opplevd hans kjærlighet. Ved å introdusere Jesus for de unådde menneskene, fremskynder vi hans gjenkomst. For å nå så mange mennesker som mulig holder vi offentlige møter på banebrytende steder over hele verden. Hvert år ser vi tusenvis av mennesker blir frelst og helbredet av kraften i evangeliet. Hjemme er vi opptatt av å fornye, utstyre og mobilisere kristne i alle sammenhenger for å være en del av oppdraget. Rundt i Europa og i vårt eget land jobber vi strategisk med å plante levende kirker og se dem vokse og bære sin egen frukt.

Misjon blant unådde mennesker

Slik at oppdraget fra Jesus blir fullført
Alle mennesker er skapt av Gud og designet for å motta sannheten om hvem han er. Derfor tror vi at budskapet om Jesus fungerer i alle kulturer og i alle tider. Gang på gang fører Gud oss til unådde områder og banebrytende sammenhenger der vi kan være involvert og bryte ny mark for evangeliet. Vi har sendt team til over 40 land og jobbet blant hundrevis av etniske folkegrupper for å dele Jesus på den mest effektive måten for hver sammenheng. Vi forkynner Jesus på store offentlige møter, holder seminarer for pastorer og ledere, og møter mennesker i landsbyer, hjem og kafeer. Overalt opplever menneskene evangeliets kraft for helbredelse, befrielse og forvandling. Over 2700 nye menigheter er hittil startet som et direkte resultat av initiativene.

Kirkeplanting

Strategisk utvidelse av Guds rike
En av våre prioriteringer er å plante levende kirker på stedene i Skandinavia og resten av Europa der det er behov. Vår visjon er å se dem forankret lokalt og at medlemmene vokser i antall og åndelig modenhet. I dag har vi flere menigheter i Sverige, som også er en del av vårt støttenettverk.

Vi kommer gjerne på besøk

Inspirasjon og åndelig fornyelse
Organisasjoner, menigheter og kirker i hele Norden inviterer ofte våre medarbeidere til konferanser, møter og undervisningstimer. Vi brenner for å bringe Guds liv og kraft til alle kristne menigheter. Våre evangelister og kolleger inspirerer med levende ord fra Gud, nye vitnesbyrd og filmer fra misjonsarbeid og underviser på en relevant og oppmuntrende måte i din spesielle kontekst.