Disippeltrening i Pakistan

I februar hadde vi en spennende kampanje i en liten by i Pakistan, rettet mot den unådde folkegruppen Marwari. I etterkant har vi hatt flere TV-kampanjer med stor resultater i dette landet, der mennesker har fått møte Jesus til frelse og sluttet seg til en menighet. Denne kampanjen var spesiell på flere måter. Som vi tidligere har rapportert var det ingen menighet der, og heller ikke elektrisitet eller internettforbindelse. Det var altså ingen liten satsning å gjennomføre en kampanje i full skala, TV-sendt fra Sverige! Den var også unik ettersom vi siktet oss inn på en spesifikk folkegruppe, slik at vi kunne jobbe strategisk for å oppnå et gjennombrudd. 

Omtrent fire måneder etter kampanjen, i en by med bare 300 faste innbyggere ( 800-1000 fra omliggende Marwaribyar kom også på møtene) er det nå startet to helt nye huskirker! Fra første dag hadde vi en pastor på plass som vi støtter på heltid, og han gjør et fantastisk arbeid. 

Det er allerede gjennomført dåp blant de nye troende og store søndagsskoler er startet opp. Det er utrolig inspirerende rapporter der vi ser så konkrete, målbare resultater av satsningen. Men ennå er vi bare i startfasen. Disippeltrening tar tid og vi ønsker å nå ennå flere i Marwarifolket. Mange i folkegruppen har ikke gått på skole og kan verken lese eller skrive. I dialog med våre venner i organisasjonen Folk&Språk er det opprettet kontakt med de bibeloversettere som arbeider med Det nye testamente på den spesifikke Marwaridialekten der vi arbeider. I juni og juli måned kommer vi til å ha en særskilt innsamlingskampanje for å kjøpe inn audiobibler som vi vil dele ut til Marwarifamilier som har kommet til tro. Dette vil bli en ytterligere satsning på å bringe evangeliet til nye områder. Det er fantastisk med ny teknikk, som gjør at den som ikke kan lese likevel kan få Guds Ord på sitt eget språk. Vær fortsatt med i bønn for Marwarifolket, bibelsatsningen og de nye forsamlingene som vokser frem der akkurat nå. 

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission