La oss presentere
ELLEN THORNELL

Ellen Thornell har siden i sommer arbeidet som assistent på kontoret i Nässjö, og en av arbeid­soppgavene har vært å være som edderkoppen i nettet av forberedelser og gjennomføring av konferensen Engage, som fant sted i Nässjö lørdag 9. oktober. I vrimmelen under konferansen fikk Ellen svare på noen spørsmål om sitt nye oppdrag i Gå ut mission.

Hvem er Ellen?
Når Ellen presenterer seg selv åpner hun med ordene ”Jeg er en elsket datter av den store kongen”, altså et Guds barn. Hun er 21 år, bor i Eksjö og har vært gift med David i noen år. Ellen ga sitt liv til Jesus som tenåring og ble raskt et engasjert medlem i Katrineholms Pingstkyrka.

Hvordan ble det Gå ut mission?
Ellen kom i kontakt med Gå ut mission via Young Missionaries da hun var 15 år og kjente ganske fort at hun hadde et kall til å arbeide i Guds rike og for de unådde. Veien har gått via flere reiser med Young Missionaries, bibelskoleår og også et ledertreningsår på Gå ut missions kontor i Nässjö, der hennes gaver som strukturert pådriver førte til en effektivise­ring av arbeidet.

Hva er Ellens oppgaver?
I Ellens nåværende rolle inngår det mye administrasjon, booking av møter, samordning av ulike oppgaver, samt oppfølging av vedtak som blir fattet. I tillegg til dette fortsetter hun med å forkynne på møtehelger og misjonssatsninger.

Hvordan er det å arbeide i Gå ut mission?
Ellens spontane svar er at det er et eventyr, der ingen dag er lik den andre! Ellen er takknemlig for å kunne være med og tjene Jesus og organisasjonen og ser arbeidet som inspirerende og utviklende. Med dette ønsker vi Ellen velkommen og oppfordrer til forbønn for hennes nye og viktige oppgaver i Gå ut mission.

Anette Magnusson,
sekretær i Gå ut missions styre

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission