Engage 2021

Det skjedde nå! For et gjennombrudd! Ja, ikke at det ikke var bra tidligere, men i år begynte det for alvor å ligne på det vi så for oss da visjonen startet. I 2017 tok vi initiativet og inviterte til vår første Engage-kon­feranse i Nässjö. I år var det fjerde konferansen, etter fjorårets ufrivillige opphold. Nå fylte mer enn 300 ungdommer Pingstkyrkan i Nässjö til siste plass!

Engage er en endags konferanse som i tillegg til oss i Gå ut mission arrangeres av organisasjonene Folk & Språk, OM Sverige og YWAM Sverige, sammen med tre menigheter i Nässjö – Nässjö Allians & Baptistförsamling, Missionskyrkan og Pingstförsam­lingen. Hensikten er å se en ung generasjon som er både informert om og engasjert for de som ennå er unådde og Bibel-løse i verden. Temaet i år var ganske utfordrende ”Hva vil det koste?” Midt i all humor, show og feststemning som gjennomsyret samlingene, var dagen preget av et hellig alvor. Sterke vitnesbyrd, undervisning og utfordrende og dyp forkynnelse førte til genuine Gudsmøter, med lange forbønnskøer.

Mellom samlingene hadde ungdommene mulighet for å booke personlige veiledningssamtaler med erfarne misjonærer. Man kunne også besøke et misjonstorg der mer enn 10 forskjellige misjonsor­ganisasjoner sto klar for å tilby et neste steg. F.eks. et år på bibelskole, misjonskurs eller korttidsreiser til misjonsfeltet.

Nytt dette året var også at SEMA, Svenska Evangeliska Missionsalliansen, inviterte til en Missiologisk konsultasjon for ledere, som pågikk som en parallell del av dagen. Et førtitalls misjonsledere og pastorer var samlet, for å samtale ut fra et bibelord og snakke om kostnadene ved misjonen. En sterk enhet og nærvær var påtagelig også på denne samlingen, som ble avsluttet med inderlig bønn på kne.

Vi takker Gud for det vi så skje på Engage, og ber om at dette skal spre seg i vårt land. En ung generasjon som reiser seg og tar ansvaret for de ennå unådde og Bibel-løse folkene i vår tid.

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission