Vi samarbeider for å utbre Guds rike

Konferanse M28 i Bergen

I tiden 22.-23. oktober reiste jeg, David og Ellen Thornell til Bergen i Norge for å delta på M28, en norsk misjonskonferanse for unådde folk. 31 misjonsorganisasjoner og drøyt 200 deltagere fra hele Norge var samlet. Det var så godt å treffe gamle venner og søsken i vårt felles oppdrag med å nå de unådde! For det er noe veldig spesielt som skjer når vi kommer sammen om oppdraget om å nå alle verdens folkegrupper. Det er en proklamasjon i åndeverdenen! Konferansen hadde mange spennende seminarer, undervisning og hilsener fra misjonærer. Et sterkt fokus disse dagene var å nå muslimer, med mye undervisning om hvordan vi gjør dette rent praktisk.

Når så mange misjonærer som bærer den samme lengselen kommer sammen, kan hva som helst skje. Den Hellige Ånd ledet mange samtaler og koblet organisasjoner og nøkkelpersoner med hverandre. Ånden er nok mer ivrig etter at vi skal samarbeide om Guds rikes utbredelse enn det vi ofte er selv. Vi var både takknemlige og nesten litt sjokkerte over de samtalene vi hadde hatt, da vi satte oss i bilen og kjørte hjem over de norske fjellene!

I tillegg til nettverksbygging og å lytte til undervisningen, fikk vi også selv være med og undervise på flere seminarer. Jeg hadde selv et seminar om kampanjemisjon, også senere på et nettverkstreff. David og Ellen fikk, sammen med UIO Norge, holde et seminar om hvordan man går fra å være kalt til å komme ut i tjeneste! Hør hva de forteller:
”Vi fikk dele våre erfaringer om hvordan det kan være å få et kall fra Gud i ung alder og siden holde fast ved det. Vi delte ungdommene opp i små grupper, der vi blant annet snakket om hva som hindrer oss som er unge i å ta steget ut i tjeneste og hvordan vi kommer oss gjennom dette. Seminaret var veldig praktisk og vi snakket om ting som økonomi, familie og forventninger knyttet til misjonskallet. Etter seminaret satt vi igjen med en opplevelse av håp. Håp for neste generasjons misjonærer, og vår egen generasjon som ikke vil at noe skal stå i veien for Guds kall. En jente i 20-års alderen løftet opp tanken om at ”visst er vi unge, men det finnes de som er ennå yngre enn oss og som likevel er klare til å gå inn i det; vi må være forbilder for dem gjennom kall og lydighet”. Seminaret var dagens høydepunkt for oss og for meg personlig vekket det en takknemlighet for alt og alle som har hjulpet og hjelper oss til å holde fast ved kallet.”
Lørdagen ble avsluttet med et kveldsmøte der mange ungdommer innviet seg til oppdraget og der det ble en sterk bønnestund! Vi er er takknemlige for å få være en del av M28 og stå sammen med våre søsken i Norge, om å oppfylle Matteus 28 og forme disipler fra alle folk! Da trenger vi å samarbeide og derfor er slike initiativ så bra!

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission