Misjonsleir i Nässjö

I høstferien var vårt studio i Nässjö flittig i bruk. Kveld etter kveld hadde vi live-møter, i Pakistan og Assam. Sammen med oss var organisasjonens ledere og ungdommer som var nysgjerrige på dette med misjon. En del av dem hadde vært ute før, men for andre var dette noe helt nytt. I tillegg til at møtene førte til frelse, helbredelser og under, så ble denne uken en seier i våre liv. Så fantastisk at vi både får velsigne og bli velsignet tilbake.

Et fokusområde for Gå ut mission er nettopp dette å trene neste generasjons misjonærer. Derfor var det flott å få med en gjeng fra neste generasjon som var med og betjente i møtene i Pakistan og Assam. Dagene inneholdt blant annet undervisning, trening, bønn og selvsagt selve live-møtene. Her får du uttalelser fra noen av alle de som deltok denne uken.

Jeg hadde nok ikke tenkt at jeg selv skulle delta på møtene da jeg kom hit, men siden ble det bare slik. Like før var det veldig spennende, jeg hadde en følelse av at Gud ville gjøre noe. Atmosfæren og stemningen før møtene og forventningene og tilliten til Gud var sterk.

– Jacob Larsson

Det ble skapt en stor lengsel i meg etter å misjonere og nå de unådde, og jeg innså hvor urettferdig det er at vi lever i et samfunn med masse kirker, der vi hver dag har muligheten for å høre evangeliet, mens andre aldri har fått en eneste mulighet, fordi de bor avsides, er fattige eller at det ikke finnes noen kirke og menighet i nærheten. Da jeg var med på bønnerommet skjedde det noe spesielt. Jeg har aldri før opplevd at Gud har talt så sterkt, jeg kjente virkelig at ”jeg må be for dette og dette ..” og at Gud virkelig viste oss at det er en utrolig kraft i bønn.

– Jesper Bengtsson

Det var fantastisk kult å få delta på møtene. Å være med og kjenne at Gud brukte meg. Gud gjør jo fantastiske ting hele tiden, men å oppleve at det skjedde ting også når jeg ba, det var spesielt.

– Emanuel Havskog

Det ble spennende dager i Nässjö, der vi ble minnet på hvor stor og god vår Gud er! Vi fikk være med og forkynne evangeliet, dele vitnesbyrd og be for syke. Gud er ikke begrenset av en skjerm, men frelser, helbreder og forvandler menneskers liv selv når vi ikke kan være fysisk til stede! For meg kjentes det utrolig sterkt at det kan skje så utrolig mye i et lite studio. Vi ble alle oppmuntret, berørt og inspirert til å fortelle om Jesus og fortsette å leve 100 % for Ham! Vi fikk også verdifull tid sammen med Gå ut missions helter som brenner for å nå de unådde med evangeliet ”no matter the circumstances”.

– Melissa Gottfridsson

Jeg kan nesten ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for det som Gud gjorde i Pakistan og det han gjorde i meg disse dagene. Mange mennesker fikk gi sine liv til Jesus, fikk sine synder tilgitt og møtte en Gud som elsker dem. Halleluja! Det skjedde også mange helbredelser. En mann fikk hørselen tilbake etter forbønn, ryggsmerter forsvant for en annen og et mageonde slapp taket i Jesu navn.

– Ebbe Westmark

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission