gatukampanj

”Jeg må få vite mer om Jesus”

VI ANKOMMER i en Toyota lastet med matkasser, klær og hele vår familie. Laisondet er navnet på det slumaktige området utenfor Hua Hin, som vi hadde gleden av å besøke. Området tilhører myndighetene og de som bor der har ingen garantier for at de får bli boende. En kvinne fra den lokale forsamlingen Victory Church hadde stanset der en dag og spurt om det finnes noen som hjelper dem på noen måte. Svaret var: ”Nei, ingen.”

Vi har mange ganger sett Guds trofasthet når vi har tatt våre små steg ut for å formidle evangeliet til mennesker. Vår lengsel nå var at vi, sammen med teamet i den lokale menigheten, skulle nå ut til denne unådde gruppen av mennesker. Menigheten hadde vært på stedet en gang tidligere og delt ut mat og nødvendighetsartikler til disse svært fattige menneskene.

Vi startet med å synge sangen ”I wanna sing you praises..” og lærte dem noen bevegelser. Det var så fint å se at ansiktene deres lyse opp i latter når vi forsøkte å synge og danse så godt vi kunne. Vi kjente at vi ble koblet sammen med dem og vi kunne virkelig kjenne Guds kjærlighet for disse herlige menneskene. Jesus red inn i Jerusalem på et esel – og da kunne han se menneskene i øynene.

På dette enkle stedet og med enkle midler fikk vi proklamere evangeliets sannhet. Midt i den brennende varmen og solen som stekte. Der åpnet vi Guds levende ord for dem. Vi delte fortellingen om Jesus som helbredet den blinde Bartimeus og som tilga mennesker syndene deres. Vi delte fortellingen om Jesus som døde og oppsto for dem. Vi forkynte at Jesus Kristus er den samme igår og idag og til evig tid.
Disse menneskene hadde trolig aldri fått evangeliet forkynt tidligere. De hadde ikke hørt hvordan Jesus lengter etter fellesskap, om hvor inderlig han lengter etter å få gi nytt liv og håp til oss. Flokken på 70 personer pluss barn lyttet intenst, og noe i atmosfæren ble endret. Det var ikke lenger bare matpakkene og klærne som vi snart skulle dele ut som var i fokus, men plutselig sto Jesus i sentrum. Rundt 35 personer ga respons på invitasjonen til å ta i mot Jesus i sitt liv. Minst 5 personer opplevde Guds berøring til helbredelse. En eldre kvinne som satt ved et tre bak oss ble helbredet i ryggen. En mann vitnet om at smerter forvant under forbønnen. En kvinne grep tak i en fra teamet og utbrøt: ”Jeg må få vite mer om Jesus! Han har helbredet mitt kne og mitt ben, så nå må jeg få vite mer om Ham!”

Vi delte ut 70 matpakker i tillegg til klær, bleier, leker, tannbørster og andre ting. En fantastisk glede kom over oss alle og teamet fra den lokale forsamlingen etter denne aksjonen. Tenk at Jesus helbreder og frelser mennesker på denne måten! Da vi oppsummerte alt Gud hadde gjort ble vi helt målløse over hans enorme godhet og nåde mot oss denne dagen. Fremover kommer den lokale menigheten til å fortsette å besøke og disippelgjøre disse dyrebare thaiene. Fortsett gjerne å ta dem med i dine bønner.

“This was beyond our expectations today!!! To God be the glory!” (Aua & Renee pastorer i Victory Church)

Kvinesdal Sparebank 3080.30.54.505

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission